Menu Close

Victorie!

Vă mai amintiți că acum câteva zile am fost într-un mare impas cu blogul? Trebuie să strâng o sumă mare într-un timp foarte scurt, pentru a achita vizitele voastre pe server. Ei bine, cu ajutorul vostru am depășit acest hop.

Cititori au donat fiecare cât a putut, sume cuprinse între 5 lei și 400 de lei, ceea ce mi-a permis să achit cele 90-100.000 de vizite pe zi și să continui să scriu pe blog. Vouă celor care ați reacționat cu drag în ajutorul meu, vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să continui a scrie liber, a scrie ce gândesc, fără să răspund niciunor alte constrângeri, decât interesul public al cititorilor mei. Misiunea mea este să scriu pentru voi. Vă mulțumesc că m-ați ajutat.

Că răspuns, i-am adăugat pe cei care au donat într-un grup de Facebook, al cititorilor mei, al cititorilor-acționari. Ei au devenit acționari ai blogului și vor avea câteva privilegii: dreptul de a propune subiecte, de a interveni cu texte în articolele mele și multe altele. Din momentul contribuției mele, blogul meu nu mai este doar al meu, este și al lor.

Dacă vrei să contribui și tu la existența independentă a acestui blog, în slujba adevărului, poți să contribui cu orice sumă în acest cont:

RO27INGB0000999901536129 deschis la ING Bank București

Specifică atunci când faci transferul bancar: donație pentru sprijinirea jurnalismului independent. Imediat după donație te voi include în grupul cititorilor-acționari ai acestui blog.

Alte publicații care își asigură independența prin contribuțiile cititorilor: Casa Jurnalistului, care-și invită cititorii să doneze, adică si devină patroni ai publicației aici, 

Viorel Ilișoi, care-și invită susținătorii să-l susțină financiar aici

Și mulți, mulți alții.

Promisiunea mea este că voi scrie întotdeauna numai pentru voi, nu voi susține niciodată alte interese manifeste sau ascunse, nu voi ceda niciunei propuneri financiare de orice natură, voi urmări mereu un singur țel: acela de a scrie în sprijinul vostru.

Cu drag, Horea

Așa să-mi ajute Dumezeu

2 Comments

  1. Om bun

    Nu știu ce implica, nu știu dacă costa , sau daca costa se merita , dar pentru cititorii tai de peste hotare (si de ce nu si din tara) carora le este un pic cam complicat sa doneze în contul băncii amintite, ar fi bine dacă ai lua în considerare varianta plății prin PayPal. Cu toate ca și acesta companie face parte din tagma iubitorilor de btlgyz și a altor litere cu care sunt prescurtate orientarile (adică dezorientarile) unor minoriyati sexuale , nu am cunoștință de altceva la fel de eficient și rapid si sigur pentru donații online de oriunde din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support