Victorie!

Victorie!

Vă mai amintiți că acum câteva zile am fost într-un mare impas cu blogul? Trebuie să strâng o sumă mare într-un timp foarte scurt, pentru a achita vizitele voastre pe server. Ei bine, cu ajutorul vostru am depășit acest hop.

Cititori au donat fiecare cât a putut, sume cuprinse între 5 lei și 400 de lei, ceea ce mi-a permis să achit cele 90-100.000 de vizite pe zi și să continui să scriu pe blog. Vouă celor care ați reacționat cu drag în ajutorul meu, vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să continui a scrie liber, a scrie ce gândesc, fără să răspund niciunor alte constrângeri, decât interesul public al cititorilor mei. Misiunea mea este să scriu pentru voi. Vă mulțumesc că m-ați ajutat.

Că răspuns, i-am adăugat pe cei care au donat într-un grup de Facebook, al cititorilor mei, al cititorilor-acționari. Ei au devenit acționari ai blogului și vor avea câteva privilegii: dreptul de a propune subiecte, de a interveni cu texte în articolele mele și multe altele. Din momentul contribuției mele, blogul meu nu mai este doar al meu, este și al lor.

Dacă vrei să contribui și tu la existența independentă a acestui blog, în slujba adevărului, poți să contribui cu orice sumă în acest cont:

RO27INGB0000999901536129 deschis la ING Bank București

Specifică atunci când faci transferul bancar: donație pentru sprijinirea jurnalismului independent. Imediat după donație te voi include în grupul cititorilor-acționari ai acestui blog.

Alte publicații care își asigură independența prin contribuțiile cititorilor: Casa Jurnalistului, care-și invită cititorii să doneze, adică si devină patroni ai publicației aici, 

Viorel Ilișoi, care-și invită susținătorii să-l susțină financiar aici

Și mulți, mulți alții.

Promisiunea mea este că voi scrie întotdeauna numai pentru voi, nu voi susține niciodată alte interese manifeste sau ascunse, nu voi ceda niciunei propuneri financiare de orice natură, voi urmări mereu un singur țel: acela de a scrie în sprijinul vostru.

Cu drag, Horea

Așa să-mi ajute Dumezeu

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca