Menu Close

Oportunitate: Training de Personal Branding Online

Voi susține un curs de Personal Branding Online autorizat de Ministerul Muncii, în data de 9-10 iunie. Este primul curs de acest gen din România, am mai susținut asemenea cursuri numai în Franța, până acum.

Detalii găsiți aici:

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care petrec mult timp Facebook și doresc să îmbine utilul cu placutul, mai exact doresc sa transforme contul de Facebook in locul lor de munca, care sa le aduca venituri extrem de consistente, notorietate, sa le transforme in lideri de opinie in spatiul public, cu toate avantajele care decurg de aici.

In loc sa te trezesti in fiecare luni dimineata ca sa mergi la birou, te vei trezi in fiecare dimineata ca sa stai pe Facebook. Si sa lucrezi pentru tine, pentru brandul tau personal, pentru dezvoltarea ta pe toate planurile (informational-relational), care se va reflecta direct in valoarea conturilor tale din retelele sociale si in venituri pe masura.

Iar la serviciu vei merge oriunde (unde exista wi fi), la orice ora (tu decizi cand postezi) si nu vei mai avea sef.

Ce trebuie sa faci ? Cam ceea ce ai facut si pana acum: sa stai pe Facebook exact asa cum ai stat si pana acum, dar sa incepi sa fii atent la ce postezi, sa folosesti tehnici de productie a continutului si de relationare pe care le vei afla in cadrul acestui curs, sa inveti sa faci marketing afiliat (sa recomanzi produse), ceea ce va fi sursa ta principala de venit. Si, intrucat influenta si veniturile tale vor creste daca vei fi prezent pe mai multe platforme, vei invata cum sa comunici eficient, de asemenea, pe Instagram si Snapchat, cele mai importante retele sociale ale momentului.

Mai exact vei invata:

  • cum sa scrii – vei invata tehnici eficiente de scriitura in Social Media pentru a transforma postarile tale in arme comunicationale eficiente (cuvintele care fac buzz, cele 50 de cuvinte de care ai nevoie ca sa comunici in Social Media etc)
  • ce tipuri de postari sa folosesti: cum sa construiesti un storytelling, cum sa ambalezi mesajele pe baza celor mai populare emotii din retelele sociale (amuzamentul, teama etc)
  • cum sa comunici eficient vizual. Intrucat vom abandona alfabetul scris si vom comunica prin imagini (Teorie originala a lect. univ. dr. Horea Mihai Badau publicata la Editura l’Harmattan), vei invata cele mai bune tehnici de comunicare prin imagini: fototextul, videotextul, live-ul, selfie-ul, videoselfie-ul etc. Vei invata alfabetul imaginilor specific fiecarei retele: pe Instagram, Facebook, Snapchat utilizatorii au dezvoltat tipuri proprii de alfabet codate si decodate numai de catre membrii retelei (de exemplu, ce inseamna fotografia cu picioare pe plaja, in diverse locuri etc, ce inseamna fotografia cu aripile avionului in amurg?)
  • tehnici eficiente de interactiune. Intrucat suntem in Web 2.0, care este Web-ul Social, relatia este mai importanta decat informatia. Este mai importanta relatia pe care o avem cu cititorii nostri decat valoarea continutului postat in retea. Informatia este un pretext pentru stabilirea relatiilor sociale. Ca urmare, vei invata tehnici eficiente de interactiune in retelele sociale: cum sa primesti share-uri, like-uri, comentarii, cum sa gandesti si sa pui in practica ritualuri, cum sa fii un bun prieten pe Facebook, cum sa fii likeable etc.
  • vei invata cum sa faci marketing afiliat pe conturile tale din retelele sociale prin intermediul site-urilor www.2parale.rowww.profitshare.ro si altele. In principiu, daca ai 500 de prieteni in cont ar trebui sa castigi 500 de euro, daca ai 1.000 de prieteni, 1.000 de euro etc. Marketingul afiliat inlocuieste publicitatea si este folosit intensiv de companii ca elefant.ro, emag.ro, flanco.ro, toate companiile de cosmetice, imbracaminte etc
Ce veti obtine prin participarea la acest curs?

 

Veti avea conturi puternice pe Facebook, Instagram si Snapchat care va vor permite sa obtineti venituri inca din ultima ora de curs.

Veti stapani tehnici de creare a continutului, care vor transforma conturile voastre din retelele sociale (Facebook, Instagram, Snapchat) in platforme urmarite si citite zilnic de zeci de mii de persoane.

Tehnicile de interactiune invatate la curs vor spori angajamentul cititorilor pe conturile dvs (numarul de like-uri, share-uri, comentarii), veti transforma prietenii in ambasadori de brand (ambasadorii postarilor dvs)

Veti dobandi tehnicile de relationare necesare pentru construirea statutului de influentator in Social Media.

Veti parcurge o parte din drumul spre statutul de lideri de opinie in spatiul public si veti face parte dintr-o comunitate a viitorilor influentatori – fostii vostri colegi de curs. A doua parte a drumului il veti parcurge cu ajutorul formatorului in cadrul unui training gratuit care va continua online intr-un grup de Facebook creat special in acest scop.

Toate tehnicile invatate la curs sunt originale si apartin Trainerului, autor al primului manual de Social Media si al primului Manual de Jurnalism Online din Romania:

“Tehnici de Comunicare in Social Media”, Colectia Collegium, Editura Polirom, 2011

“Manual de Jurnalism Online”, Colectia Collegium, Editura Tritonic, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support