Am fost blocat 7 zile pe TikTok pentru ca am spus că am efecte adverse de la Pfizer

Videoclipul în care spuneam ca am febră după doza a doua de vaccin a fost raportat, de mai multe persoane, pentru folosirea unor melodii fără drept de autor și au cerut să fie difuzat clipul fără sonor (!!!!???), deși în clip, așa cum se vede mai jos, nu este nicio melodie. Dar nu au avut pentru ce să mă raporteze și atunci m-au raportat pentru folosirea unor melodii fără drept de autor, ca să se taie sonorul la clip. Am făcut contestație la TikTok, TikTok mi-a admis contestația și a restaurat clipul, dar mi-a menținut interdicția de a posta orice în următoarele 7 zile.

Ceea ce confirmă exact ceea ce spuneam în clip (îl găsiți mai jos), trăim într-o Românie a minciunii, în care nu mai ai voie să spui adevărul, ca să se continue raportările glorioase la hectar. Decembrie 1989 nu a existat.

Clipul lăsat fără sonor de TikTok:

 

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca