Tik Tok a cenzurat video-ul în care spuneam ca Rusia se retrage și au ieșit tineri în strada cu pancarte anti-Putin

Tik Tok a cenzurat video-ul în care spuneam ca Rusia se retrage și au ieșit tineri în strada cu pancarte anti-Putin

Și m-a blocat trei zile 😊 Asta după ce, în prealabil m-au asaltat zdravăn trolli pro-Putin. Sute de comentarii, cu amenințări, inclusiv am fost amenințat că voi pica eu. Probabil m-au raportat toți. Iar TikTok a închis contul meu pentru trei zile.

 

TikTok-ul românesc este dominat de trolli pro-Putin.

Foarte, foarte mulți.

Zăngănitul de tancuri de la frontiera cu Ucraina era prezent și pe TikTok.

Eu am spus de o săptămână și aici și pe TikTok că nu ar trebui să se sperie nimeni de război, pentru că este doar o încercare de intimidare, de tip 1960, care arată un Putin disperat la finalul carierei la Kremlin.

Free Russia! Libertate și democrație pentru Rusia!

Pensionare pentru rețeaua de agenți pro-Putin din România! 🙂

DEMOCRAȚIE ȘI LIBERTATE DE EXPRIMARE PE TIKTOK!

Acesta e video-ul pentru care m-au atacat trolii și a fost cenzurat de TikTok:

Ne vedem pe Youtube!  🙂

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca