De ce a fost demis Vlad Voiculescu

În pandemie și stare de alertă, Ministerul Sănătății este nod informațional. Toate informațiile și cele de la Ministerul Apărării (apropo, știați că 12 dintre cei 19 membri ai Grupului de Comunicare Strategică au grade militare?) și cele de la MAI sunt disponibile pentru Ministrul Sănătății.

Vlad Voiculescu nu avea nicio pregătire pentru această funcție.

Nicio pregătire medicală sau managerială specifică domeniului.

El avea altă pregătire. Și o altă misiune, pe care o masca prin clamarea transparenței.

O masca prost, iar eu mă întreb de ce le-a trebuit atât de mult autorităților să-și dea seama?

Până la urmă salvarea României a venit ca urmare a faptului că Vlad Voiculescu era prost pregătit. Și-a făcut temele așa cum a făcut și facultatea.

Deci a fost descoperit.

Din punctul meu de vedere USR are o problemă. Trebuie să se curețe. Pentru că mai sunt ca Vlad Voiculescu.

Are puterea și competența să o facă?

USR este ca un pudel drăguț, de care s-au agățat multe căpușe ca să intre în casă.

Are puterea de a identifica și scoate căpușele?

Poate că da, poate că nu. De multe ori pudelul nici nu știe ce poartă în blană.

P.S. acum uitați-vă cine sare să-l apere pe Vlăduț și veți descoperi multe. Rețelistic vorbind.

Putin se mișcă.

Salvati Romania.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca