Cu ce a salvat USR România până acum?

Vă reamintesc că se numește Uniunea SALVAȚI România.

Cum a salvat Nicușor Dan Bucureștiul până acum?

Cum a salvat Fritz Timișoara până acum (lăsînd deoparte faptul că s-a speriat groaznic și a băgat-o în carantină)?

Vă reamintesc că alegerile locale au avut loc pe 27 septembrie, deci au trecut 6 luni. Ați fost salvați?

Cum ne-a salvat Vlad Voiculescu de când e ministrul Sănătății?

USR nu te salvează cu nimic. Așa cum nici AUR nu se te salvează cu nimic.

Aceste formațiuni au fost create ca să facă multă gălăgie și atât. În moduri diferite. USR, într-un mod care să atragă la vot tinerii care cred că viața e ca pe Netflix, iar AUR, în alt mod, care să atragă la vot oamenii needucați, care au plecat la munca de jos în străinătate și nu mai vor PSD, pentru că e Stânga, deci comunism.

AUR este USR-ul PSD-ului, așa cum scriam aici.

Nici AUR, nici USR nu au oameni capabili să guverneze.

Dar noi credem că viața e ca pe Netflix. Și citim cu ochii încețoșați de lacrimi ce scrie prietena lui Vlad Voiculescu: ”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris Laura Ștefănuț pe Facebook.

Of, ce seriale mai sunt pe Netflix?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca