Ce se întâmplă în Ucraina

Este o invitație pentru ca Biden să revină în Europa. După retragerea orchestrată de Trump.

Este un lucru bun că Biden este invitat să revină în Europa, Europa are nevoie de Statele Unite.

Faptul că Rusia zornăie tinichele pe la graniță nu înseamnă nimic. Cei care se mai sperie de tancuri, încă mai trăiesc în 1945. Acum cu 20 de drone distrugi 100 de tancuri și cele 20 de drone costă mai puțin decât un tanc.

Putin a greșit că și-a trimis tancurile și acest pas este încă unul spre sfârșitul lui. Este din ce în ce mai bătrân, din ce în ce mai obosit și acest lucru se vede.

Vremea URSS și a tancurilor a apus demult. Iar cei care nu și-au dat seama de asta trăiesc într-o lume care apune.

UE merge spre Ural. Statele Unite revin după ce au pierdut 500.000 de oameni, cele mai mari pierderi omenești de după cel De-al Doilea Război Mondial. Statele Unite revin după Pearl Harbour.

Vă e frică de tancurile rusești din Ucraina? Asta ar trebui să vă facă să vă dați seama cât de puternică este propaganda rusească în România.

P.S. Zelenski își duce abil țara spre NATO 🙂

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca