Ce ne arată dezastrul de la Foișor

Ne arată că numărul de îmbolnăviri este mult mai mare decât cel raportat de autorități.

Arată că numărul de îmbolnăviri este măsluit, este ținut sub capac de autorități, așa cum am scris aici, pe 31 martie.

Când am scris eu asta, poate păream conspiraționist. Astăzi, 10 aprilie, Beatrice Mahler, managerul spitalului Marius Nasta spune că numărul de îmbolnăviri este de 4 ori mai mare decât ce raportat de autorități.

Eu am scris de zeci de ori pe blog că închiderea magazinelor va duce la explozia numărului de îmbolnăviri. Acum suntem la 20.000 de îmbolnăviri pe zi, nu la 5.000.

Și știți ce se va întâmpla? Numărul de îmbolnăviri va exploda, exact cum explodează o oală pe care o ții prea mult pe foc. Nu va mai putea fi ascuns mult timp.

Și va urma exact ceea ce spuneam pe TikTok la începutul lunii martie: va veni ceva ce nu ați mai văzut până acum

Ce s-a întâmplat la Foișor este un vârf al aisbergului care arată ce imens este aisbergul de sub apă.

Notă: articolele de pe blogul meu nu au fotografii pentru că nu mai am resurse financiare ca să acopăr costurile de găzduire pe server. Dacă doriți să sprijiniți funcționarea blogului www.horeabadau.ro, o puteți face printr-o donație în contul RO27INGB0000999901536129 (RON), deschis la ING Bank, Bucuresti. Titular: Horea Mihai Badau

Specificati “Donatie blog horeabadau.ro”

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca