Protestele au oprit valul trei?

Protestele au oprit valul trei?

Ce s-a întâmplat cu acest val trei? S-a oprit la 6.000, apoi a început să coboare.

Ce s-a întâmplat cu această tulpină britanică, care era mult mai contagioasă decât cea de dinainte, a devenit mai nătângă și nu a ajuns nici măcar la 10.000, la cât a ajuns surata ei din toamnă – surată cu 70% mai puțin contagioasă?

Cîțu spune că îmbolnăvirile s-au oprit ca urmare a închiderii magazinelor la ora 18. Asta e o poveste de adormit copiii. Îmbolnăvirile au înțepenit la 6.000 exact în ziua când s-au închis prima oară magazinele la ora 18 și au ieșit oamenii în stradă. Ce se întâmplă, nu mai are perioadă de incubație virusul? Închizi într-o duminică magazinele și el se întoarce rușinat în Marea Britanie?

Se pare că da.

Se pare că, într-adevăr, ceea ce se întâmplă cu adevărat în această pandemie va da bătăi de cap experților în domeniu.

Dar asta după ce se termină agresiunea rusă în Ucraina.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca