Extraordinar și nemaivăzut

Extraordinar și nemaivăzut

Este vorba de Slujba de Paști de la Miercurea Ciuc. Iar Lucian Mândruță scrie: Pastele, cu ordine si disciplina. Asa rezisti 1000 de ani in acelasi loc.

Da.

Corect.

Fotografia este astăzi pe toate site-urile de știri de Dreapta. M-am uitat la comentarii.

Așa cum era de așteptat, comentariile sunt depreciative la adresa românilor, mai exact la adresa românilor ortodocși. Din nou, se creează impresia că românii ortodocși sunt inferiori, bineînțeles, speciei vestice.

Eu nu știu exact de câți ani suntem aici, de 1000, de 2000 și de ce, dar mă simt dator să adaug niște imagini:

De la pelerinajul la Sfanta Parascheva, facut de ortodocși români, pelerinaj care, poate ați uitat, a fost interzis de autorități. Pelerinaj despre care mulți jurnaliști români aleg să scrie cu dispreț, pentru că este performat de o specie inferioară: românul creștin-ortodox (și mai sunt multe imagini cu slujbe ținute perfect, cu distanțare socială și mască, le găsiți pe Google, le pot găsi și jurnaliștii dacă vor asta)

Update: Lucian Mândruță a pus această postare. Felicitări:

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca