În curând

Cei care stau acum în casă, încântați să sunt majoritari și fac parte dintr-o castă superioară pentru că-i înjură pe protestatari, vor descoperi că, de fapt, realitatea este cu totul alta și că ei fac parte dintr-o castă inferioară, a celor care cred în ceea ce spun cei care-și acoperă epoleții de lumina soarelui în presă.

Vor coborî de pe canapea și vor vedea că realitatea este alta decât cea prezentată de ciobani care au construit turme mari de oi.

Vor descoperi că ceea ce pare acum că te poziționează într-o castă superioară, a oamenilor inteligenți, este de fapt, cocina celor care s-au lăsat, prea ușor, păcăliți, de credința lor în cuvinte, nu în realitate.

Pe curând

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca