O nouă variantă a coronavirusului la care nu răspund vaccinurile

O nouă variantă a coronavirusului la care nu răspund vaccinurile

Încerc să nu scriu despre mutațiile virusului care umplu presa mondială, dar despre care nu se spune absolut nimic în România, dar voi scrie despre noile tulpini pentru care încă nu există vaccinuri.

Este un subiect important.

New York Times scrie că tulpina britanică s-a combinat cu cele sud-africană, braziliană și new-yorkeză, ceea ce face vaccinurile mai puțin eficiente.

Adică tulpina britanică, care este mult mai contagioasă și letală decât cele de dinaintea ei, și-a luat niște ajutoare, ca să spunem așa, ca să ocolească multele vaccinuri care s-au creat împotriva ei.

Vă invit să citiți în original articolul complet.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca