Cine sunt viitorii candidați la Președinție

Cine sunt viitorii candidați la Președinție

Până acum:

Șoșoacă, Clotilde Armand, Florin Cîțu și încă unul, despre care nu vreau să scriu.

Șoșoacă este crescută de PSD pentru a fi un nou Vadim, un pitbull de aruncat la gâtul elegant al candidatului Dreptei. În speranța că nu va avea discurs de răspuns și se va uza. Șoșoacă a plecat din AUR așa cum Oprescu a plecat din PSD înainte de a candida la Primăria Capitalei.

Clotilde este clar că vizează președinția.

Cîțu a fost acceptat de cei care ar trebui să-l accepte pentru un mandat de președinte. Va avea un succes răsunător în salvarea economică a țării după COVID și va rămâne în memoria colectivă ca un al doilea Stolojan.

Rămâne de văzut dacă va apărea al doilea Băsescu.

Și întrebarea: de ce au intrat atât de repede candidații în calificări?

Va pleca înainte de termen Iohannis?

P.S. Ce repede a ajuns Șoșoacă în Valea Jiului. Foarte repede, pentru un senator independent. În același timp cu Antena 3.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca