Ce înseamnă că Ioan Nicolae merge la închisoare

Ce înseamnă că Ioan Nicolae merge la închisoare

Înseamnă că între Securitatea Veche și Securitatea Nouă, Securitatea Nouă i-a dat o lovitură în bărbie Securității Vechi.

Upercut.

Ioan Nicolae era, la un moment-dat, cel mai bogat om din România. Unul dintre finanțatorii puternici ai urmașilor fostei Securități. Fiind, el însuși, un fost securist.

El reprezintă România Veche, cea din orașele mici, cea din comune și sate, cea care a rămas în 1990 și nu a reușit să facă pasul dincolo de 2.000.

Ioan Nicolae a fost învins de România Nouă, cea care există la București și în orașele mari, cea care a intrat în UE (cea din orașele mici și sărace, cum e Zimnicea, încă nu a intrat) și asta arată că UE avansează spre Est. Cade Lukașenko, se clatină Putin, iar la noi merge la închisoare Ioan Nicolae.

Ne îndreptăm, încet, dar sigur, spre Schengen.

Câți ani au trecut de la Revoluție?

Pentru unii parcă a fost ieri, desi au trecut peste 30 de ani.

Cei care cred că Revoluția a fost ieri și încă trăim în 1990, sunt rugați să plece.

P.S. Victor Stănculescu spunea că Statul s-a format după ce s-a ridicat elicopterul de pe CC. Ce împiedică statul român, european, să se formeze? Știm cu toții și așteptăm să plece 🙂

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca