Arafat sau de ce nu a murit Ceaușescu

Arafat sau de ce nu a murit Ceaușescu

Nu a murit Ceaușescu pentru că numai el nu putea fi schimbat.

Nici Arafat nu poate fi schimbat. Mor oameni carbonizați, o femeie se aruncă de la balcon pentru că pompierii nu au scară ca să urce după ea și moare, pentru că pompierii nu au nici saltele. La Constanța, nu la Copăceni. Deci, la Constanța, dacă îți ia foc casa și locuiești la etaj, mai bine te prăjești singur, că dacă chemi pompierii, chemi spectatori.

Cu toate acestea, Arafat nu va fi schimbat. Deși în județul Constanța, deci în tot județul, există doar trei scări. Și nicio saltea.

Cum a ajuns Arafat să fie atât de puternic în interiorul statului român? Încât nu mai poate fi schimbat?

El a ajuns să fie puternic sau statul român e îngrozitor de slab?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca