Tulpină britanica nu este numai mai contagioasă, ci și mai letală

În Israel s-au umplut spitalele de tineri cu forme extrem de grave. Explicația dată de profesorul Cyrille Cohen, Directorul Laboratorului de Imunoterapie de la Bar-Ilan University, este că tulpina britanică care este predominantă acum în Israel, nu este numai mult mai contagioasă, ci și mult mai letală. El spune: ”it is beginning to be understood that the British variant is not only more contagious but is likely also more lethal. According to new studies in the United Kingdom, it is also more lethal by between 30% and 70% compared to the original virus strain.”

Ce s-a întâmplat în Israel? Pentru că au fost vaccinați cu prioritate cei care au peste 60 de ani, acum spitalele sunt pline cu copii, tineri și femei însărcinate cu forme grave.

Sursa aici

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca