Haideți să spunem adevărul despre cazurile din Israel

Haideți să spunem adevărul despre cazurile din Israel

Că la noi se spune numai jumătate de adevăr. Se pune numai că a scăzut mult numărul cazurilor grave la persoanele peste 60 de ani după vaccinare. Și e adevărat.

Ce nu se spune este că a crescut îngrijorător de mult numărul cazurilor grave la tineri, mai exact la persoanele sub 40 de ani.

Da, doar 6% din cazuri la persoanele peste 60 de ani. 75% la persoanele sub 40 de ani. Și numărul lor crește îngrijorător.

De ce?

Și de ce nu se spune la noi și partea a doua a adevărului? Că în Israel se îmbolnăvesc mai puține persoane peste 60 ani, dar au început să apară forme grave, care nu existau înainte, la persoane sub 40 de ani. Sursa aici.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca