Acum se văd ofițerii din presă

Acum se văd ofițerii din presă

A venit Ordin de Zi pe Unitate: spuneți că Astra Zeneca e bun! Spuneți că e la fel ca Pfizer și Moderna, că este eficace împotriva tulpinii sud-africane, deși chiar Africa de Sud l-a interzis pentru că nu e eficace împotriva tulpini sud-africane. Au scris Le Monde, BBC etc.

La noi e prezentat pe larg un cercetător de la Oxford care spune ce bun e vaccinul Astra Zeneca. De la Oxford, adică de la producătorul vaccinului, că e produs de Universitatea Oxford și Astra Zeneca.

Eu înțeleg că UE a dat banii pe vaccin și trebuie să facem ceva cu el, dar NU MINȚIȚI, dragi ofițeri.

Că dacă mințiți cu atâta patimă, pe un subiect delicat, cum e vaccinarea, se duce tot procesul de râpă, pentru că nu vă mai crede nimeni pe urmă, orice ați spune.

Da, eu înțeleg, tot înainte, treceți batalioane române Carpații, dar cu conducători onești.

Că dacă mă minți numai ca să trec prin râpă, eu nu mai am încredere în tine și rămân la câmpie.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca