Capete retezate!

Capete retezate!

Au murit oameni carbonizati la Piatra Neamt!

Nu s-a întâmplat absolut nimic!

Mor oameni carbonizați la București!

Nu se întâmplă absolut nimic!

Oameni bolnavi de COVID, care abia respirau, conectați la aparate, au murit în cea mai groaznică moarte, arși de vii! Imobilizați în paturi, nu au avut ce să facă decât să se lase arși încet încet de flăcări, să vadă cum li se carbonizează o mână, un picior și aceasta în cele mai grele chinuri care pot exista!

Nemernicilor!

Dacă mai stați în fotolii, chiar v-ați cățărat pe cadavre! Mai puteți să stați în mirosul de carne umană arsă, mai puteți să dormiți cu imaginea oamenilor care gemeau și strigau după ajutor, înainte să moară?

Dacă da, voi nu sunteți politicieni, voi sunteți măcelari! Ar trebui să vă angajați la un abator și să tranșați animale, nu să aveți grijă de oameni!

Demisia, toți! Nu asta înseamnă politică, există o limită în toate! Când ard oameni de vii în spitale, limita a fost demult depășită! Au ars la Piatra Neamț, au ars la București!

Nu vreau să aștept ca să ard și eu!

Demisia! Huoooooooooooo

Alții, mai buni! Aer nou! Cei care miros a carne de om arsă, să plece!

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca