Joe Biden, om de Stânga, anunță că va dubla salariul minim pentru a relansa economia

Joe Biden, om de Stânga, anunță că va dubla salariul minim pentru a relansa economia

Florin Cîțu, om de Dreapta, spune, cot la cot cu Iohannis, că se vor îngheța salariile ca să relansăm economia.

Două filosofii: una de Stânga, în care oamenii sunt ajutați de stat și asta e normal și ok și una de Dreapta, de austeritate, în care oamenii trebuie să strângă cureaua, ca să ajute statul.

Nu suntem noi proștii proștilor, de la Revoluție încoace, că tot credem că NOI TREBUIE SĂ AJUTĂM STATUL?

Sursa aici si aici. Pe lângă dublarea salariului minim (în sistemul american plata se face pe oră și de va dubla, pentru a ajunge la 15 dolari/oră), Joe Biden va acorda un ajutor de 1.400 de dolari per familie și 350 de miliarde de dolari pentru colectivitățile locale. Economia SUA a fost lovită de coronavirus mult mai rău decât cea românească și nici nu beneficiază de ajutoare de la UE, cum beneficiază țara noastră. Cu toate acestea, mulți naivi cred că ar trebui să tacă, să strângă cureaua și să asiste social statul.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca