Angajați ai IGSU scriu pe Tiktok că cei care se vaccinează sunt cobai

Angajați ai IGSU scriu pe Tiktok că cei care se vaccinează sunt cobai

După ce am pus o postare pe TikTok în care am scris că nu este nicio problemă dacă te vaccinezi, am fost ținta unui cont cu numele Semper fii forever, care se recomandă ca un cont care reprezintă angajați IGSU, care mi-a postat următoarele comentarii:

”Semper_fi_forever: Am o propunere, ia și vaccinul meu și fă-l în creier. Cu dedicație

I-am răspuns: Semper_fi_forever, probabil ești militar. Faci de rușine uniforma. De aceea comentezi cu presudonim. 

Mi-a răspuns: Dar ca să supraviețuiască cei puternici, este nevoie de cobai. Atat zic, vezi să nu ajungi sa regreti. Si tot i-ti las si vaccinul meu. A si sa nu uit si colegii mei au zis ca-ti doneaza vaccinurile lor. Sa zicem, zeci. Spor”. 

Deci angajati ai IGSU răspândesc pe TikTok Teorii ale Conspirației în care ei poate chiar cred – dupa greșelile de gramatică pare să fie o persoană dintr-un eșalon inferior, deși după greșelile din mesajele Ro Alert poate fi și din eșalonul mediu – întrebarea este, cum reacționează IGSU față de acest tip de atitudine? Este practic hărțuire online, pentru descurajarea celor care spun că vor să se vaccineze.

Are cunoștință IGSU despre așa ceva? Angajații IGSU chiar cred că cei care se vaccinează sunt cobai? IGSU este la curent cu această problemă, domnule Arafat?

Așteptăm răspuns. Acesta este contul care mi-a postat comentariile:

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca