Cine este Ileana Rusenescu?

Cine este Ileana Rusenescu?

Nu știe nimeni cine este Ileana Rusenescu, pentru că acționează de pe un cont neasumat, fără de profil. Am scris acest articol în calitate de avertizor public, ca să știți la ce să vă așteptați și să nu treceți prin ce am trecut eu.

Aceasta persoana, Ileana Rusenescu, daca este o persoana reala cu adevarat, ataca si jigneste in online, se poarta intr-un mod incompatibil cu statutul de profesor pe care afirma ca-l are, dar nu-l dovedeste in niciun fel.

Asa cum am spus, contul sau de Facebook nu are fotografie de profil, nici informatii cu privire la scoala in care preda, oras etc.

De aceea, ajutati-ma sa o gasim. Cine este aceasta Ileana Rusenescu, care se declara profesor, dar se poarta mai degraba ca un golan din Ferentari?

Este profesor? Daca da, unde?

Nu este profesor? Daca nu, sa o demascam.

Sincer, nu se poate deloc ca un profesor. Deci de aceea cred ca nu este.

Deci ajutati-ma sa aflam cine este Ileana Rusenescu. Si, in acelasi timp, cand o intalniti, fiti precauti, ca sa nu patiti ca mine. Nu foloseste toaleta pentru a-si face nevoile, ci persoana cu care sta de vorba.

Ar fi o idee buna si sa se reia testele psihiatrice in invatamant si voi milita pentru acest lucru.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca