Portalinvatamant.ro încearcă să cenzureze petiția prin care profesorii cer respectarea Legii Salarizării!

Portalinvatamant.ro încearcă să cenzureze petiția prin care profesorii cer respectarea Legii Salarizării!

Portalinvatamant.ro, un site pro-guvernamental care administrează grupul de Facebook numit Grupul profesorilor din România, a șters petiția prin care profesorii cereau respectarea Legii Salarizarii și a dat afară persoana care a inițiat-o, într-un gest disperat de a opri modul din ce în ce mai hotărât în care profesorii își cer drepturile.

Gest disperat și inutil, pentru că petiția a depășit 4.000 de semnături în 24 de ore și continuă să crească minut cu minut. Semnează și tu!

În fața gestului brutal de cenzură, profesorii s-au regrupat într-un grup de Facebook necenzurat, în care te invităm să intri și tu: aici.

Și e bine de știut: grupul de facebook numit Grupul Profesorilor din România nu reprezintă interesele profesorilor. Mai jos, cei care îl gestionează, niciunul dintre ei nu e profesor:

Și să nu uitați niciodată că atunci când ați semnat o petiție pentru respectarea legii și acordarea unor măriri se salariu, portalinvatamant.ro a cenzurat-o brutal.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca