Peste 3.000 de profesori au semnat Petiția prin care cer respectarea Legii Salarizării!

Peste 3.000 de profesori din toată țara au semnat, în mai puțin de 12 ore (iar numărul lor crește minut cu minut), Petiția prin care cer respectarea Legii 153/2017.

Profesorii strâng rândurile, profesorii își fac auzită vocea, profesorii nu mai stau cu capul plecat, profesorii cer respectarea legii! Adică normalitate, demnitate, respect.

Semnează și tu petiția! Cerem respectarea legii în România!

Profesorii învață elevii și studenții să fie corecți, onești, să-și construiască un viitor frumos prin care să le fie de folos celorlalți. Îi învață să respecte legea. Acum le reamintesc guvernanților, care au plecat de mult timp de pe băncile școlii, să facă același lucru!

Semnează și tu petiția pentru respectarea Legii 153/2017!!

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca