Despre ce NU se vorbește

Nu se vorbește despre numărul de îmbolnăviri și de morți din China.

În schimb, se vorbește foarte mult despre numărul de morți și de îmbolnăviri din Statele Unite.

Războiul informațional. Așa cum am scris aici, miza e UE. O țară imensă fără armată proprie, care depinde de o mare putere, pentru protecție. Retragerea lui Trump a permis Chinei să avanseze.

Uitați-vă și la presa din România: cei despre care nu se scrie nimic sunt cei care conduc. Cei care nu sunt criticați deloc sunt cei care conduc. Incendiul de la Piatra Neamț a dispărut. Bode dormea cu semnalele acustice pornite.

Ziarele din Germania, Franța, Italia nu scriu absolut nimic despre criza coronavirusului din China. Poate nu există. Eu am aflat că China își vaccinează armata, din iunie, de la CNN. Presa europeană a tăcut mâlc.

UE este chinezească (clic aici)

Mai vine un contraatac american sau s-a semnat o nouă înțelegere la Ialta, Malta, Pangolin City?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca