Cum se bat SUA, Germania, Rusia și China în România

Germania este reprezentată de Iohannis, în tandem cu Cioloș și vrea radicalizarea vieții politice. Un tipar german interbelic: curățirea scenei politice, pentru a face loc omului curat, cu ochi albaștri (fără ca asta să fie o trimitere la serviciile secrete, ci la arianism).

SUA sunt reprezentate de Ludovic Orban, cel care a gonit chinezii de la Cernavodă și i-a adus pe americani. În Statele Unite a câștigat Biden, ceea ce înseamnă deschidere, cooperare, includere, nu excludere. Reprezentate de Orban.

Rusia este reprezentată de AUR și de cei care susțin acest partid (ei sunt răspândiți în mai multe partide, există o aripă și în PSD).

Unde e China? Știți unde e China? Acolo unde s-au făcut publice fotografiile cu Ludovic Orban care fuma și bea whisky în biroul de la guvern de ziua lui. Aceea a fost răzbunarea chinezilor pentru Cernavodă. Și un semn pentru Orban.

În acest moment, China este în UE mai multe decât este dispus oricine să creadă și, după victoria lui Biden, așteptăm și victoria democrației în China.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca