Iohannis continuă seria greșelilor personale

După arianismul agresiv promovat în campanie (pesediștii erau rasă inferioară, trebuiau exterminați), Iohannis face noi greșeli: mai face un pas spre dictatură, prin înlăturarea lui Ludovic Orban.

Mare greșeală.

Da, îl va pune pe Cioloș, că acesta a fost planul, da, îl sprijină Raluca Turcan, adică aripa PDL, din PNL, dar pierde.

Pierde, pentru că rămâne din ce în ce mai singur.

Dacă nici rezultatul acestor alegeri, mai exact absenteismul masiv, nu-i arată cât de rupt de realitate este (exact ca Ceaușescu)…. Se va face și mai mare ruptura. Și se va ajunge aici.

Pentru că ține volanul încleștat și merge în direcția greșită. Vorwärts!

Dar în spatele lui flutură din ce în ce mai mult steagurile Revoluției.

Radicalismul alaturi de USR si fara Orban, le va face sa fluture mai puternic.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca