Coronavirusul era în Italia din septembrie anul trecut arată rezultatele unui studiu realizat pe 4.000 de persoane testate pentru cancer la plămâni, publicat în revista științifică medicală “Tumori Journal” și reluat de ziarul La Repubblica, Reuters, Hotnews.ro și Agerpres
Studiul a fost realizat de Instituto dei Tumori din Milano și de Universitatea din Siena între septembrie 2019 și martie 2020. Toate persoanele depistate cu coronavirus în cadrul studiului, al cărui scop era detectarea cancerului pulmonar erau asimptomatice.
Reuters Giovanni Apolone, coautor al studiului, spune că persoanele fără simptome nu numai că au fost pozitive după testele serologice, dar au avut şi anticorpi capabili să omoare virusul.
În încheiere: mai țineți minte cum erau puși la zid și împușcați cei care îndrăzneau să spună că virusul nu s-a răspândit dintr-un liliac sau pangolin, în luna decembrie, la o piață din Wuhan? Se puneau repede etichete de conspiraționist. De meditat, nu?
Să continuăm: Giovanni Apolone, coautor al studiului, a declarat pentru Reuters că, citez, “Înseamnă că noul coronavirus poate circula în rândul populaţiei mult timp şi cu o rată scăzută de letalitate, nu pentru că dispare, ci doar pentru a exploda din nou”. Deci el poate circula fără să fie letal, așa cum s-a întâmplat toată toamna trecută în Italia, când nici măcar nu se știa că există. Apoi a devenit letal. Nu pentru toată lumea, 90% dintre cei care se infectează sunt și acum asimptomatici, adică au anticorpii necesari pentru neutralizarea lui. Întrebarea este legată de cuvântul explozie: cum de a ajuns virusul care nu era letal să explodeze și să devină letal? Procesul poate fi inversat?
Ar fi foarte, foarte interesant să se întâmple asta înainte de lansarea vaccinului. Adică virusul să nu mai fie atât de letal.
De ce și-a vândut acțiunile de la Pfizer fondatorul său, exact în ziua când a anunțat vaccinul? De ce nu a așteptat momentul în care vaccinul său urma să fie îmbrățișat de toată Europa?