Cinste asistentei-eroine, Cinste medicului-erou!

Cinste asistentei-eroine, Cinste medicului-erou!

Nu știu cine e, nu știu cum îl cheamă, știu doar că a suferit arsuri pe cea mai mare parte din suprafața corpului, pentru că în loc să fugă de flăcări, așa cum am face toți în societatea individualistă în care trăim, s-a întors în repetate rânduri și a salvat pacienți de la ATI.

S-a întors, s-a ars, s-a întors, s-a ars.

Acum e în stare gravă.

Domnule doctor, oriunde vă aflați, nu sunteți singur. Noi ne gândim la dumneavoastră. Și vă mulțumim.

Să vă faceți bine. Avem mare nevoie de dumneavoastră. Eu voi afla cine sunteți și veți fi cel puțin eroul meu.

Omul care a arătat că e OM. Doctorul care salvează vieți. Felicitări, vă iubim, Domnule Doctor.

Update: Medicul Cătălin Denciu și o asistentă s-au aruncat în flăcări pentru a salva pacienții din incendiul de la Spitalul Neamț. Au grave arsuri. 

Între timp am aflat că a salvat pacienți și una dintre cele două asistente de la secția ATI! Cine știe cum o cheamă? Să scriem și despre ea!

Update: le mulțumesc cititorilor mei. Am aflat asa: numele asistentelor este Geanina și Elena. Nu știu încă cine a intrat în foc cu medicul Cătălin Denciu. Mai este un medic care s-a ars pe mâini când dezintuba un pacient de la ATI.

Au murit:  Frasina, Clement, Mihai, Tatiana, Mircea, Mihai, Constantin, Vasile.

Odihnească-se în Pace

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca