Ne vom uni cu Republica Moldova

Ne vom uni cu Republica Moldova

Este un proces care nu se mai poate opri sau schimba.

Rusia lui Putin este acum ca o Dacia 1310 după 30 de ani de funcționare și cârpeli.

Belarus pică, Georgia pică, Azerbadjan și Armenia se luptă, Navalnîi e otrăvit, toate acestea arată slăbiciunea lui Putin, așa cum scriam din 31 august.

Trump pică. Asta arată slăbiciunea lui Putin.

Dodon va pleca.

Pentru o punte spre Belarus. Pentru UE, care vrea să extindă Uniunea Europeană până la Ural.

Republica Moldova se va uni cu România. NU pentru că vrea vreo mare putere. Se va uni din entuziasm. Pur și simplu. Și asta nu va putea opri nicio mare putere.

Cam așa vor decurge lucrurile 🙂

Nu am fost la Chișinău. Cum e? 🙂

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca