Iohannis! Lasă prompterele!

Iohannis! Lasă prompterele!

E pandemie, vorbește liber! Cel care e în patul de spital nu are prompter! Cel care manifestează în Piață, nu are prompter! Fii om! Vrem să te auzim pe tine ce ai de spus!

România se încovoaie, ne-ai închis din nou în case, organizezi parada militară, vrem să știm ce gândești, pe tine omul, pe tine cel care a fost ales de noi! Că oamenii l-au ales pe Klaus Iohannis, nu au ales generalii din spatele lui, nu au ales consilierii care copiază Franța, te-au ales pe tine, Klaus!

Mai exiști? Dacă, da, vorbește cu noi, fără texte scrise de alții, fără promptere. Spune-ne ce gândești, ca de la om la om.

Sunt vremuri grele. Tu ce gândești, Iohannis?

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca