Ungaria va lua vaccin rusesc. Ce înseamnă asta?

Ungaria va lua vaccin rusesc. Ce înseamnă asta?

Ungaria va lua vaccin rusesc, iar primele doze vor ajunge în țara vecină la sfârșitul acestei luni.

Citește și Acum că Rusia a anunțat că are vaccinul, înțelegem mai bine cum s-au petrecut lucrurile

Ce înseamnă asta? Că exact ca tărăgănarea preluării mandatului de primar al Capitalei, care a permis arderea unor documente, anularea altora (cum a fost achiziția de troleibuze din Turcia), tărăgănarea transferului de putere din SUA are drept scop, printre altele, încheierea unor socoteli. Cine profită:

  1. Iohannis, din România, care va face urgent alegeri, cu prețul vieții noastre, ca să pună Dreapta la putere într-un regim totalitar, unde controlează și guvernul și Parlamentul, înainte de a veni Biden și de a împiedica asta.
  2. Putin, aliatul lui Trump. Trump în aceste zile a pus oamenii săi la Pentagon și în poziții-cheie, Putin în aceste zile își consolidează alianțele. Cu Ungaria, după ce a pierdut Serbia, cu România. Credeți că în aceste momente România este pro-americană? Doar credeți asta. În acest moment România este pro-germană, iar planul franco-german este de întindere a UE până la Ural, inclusiv în Rusia. Rusia este văzută ca parte a Europei, de Merkel. Noi suntem acum o fantoșă americană, exact cum a fost Crimeea. Ne vom stinge rapid înconjurați de ruși.

Am o întrebare: voi, inteligenții care credeți că noi suntem pro-americani, de ce credeți asta? La noi e democrație, acum? Credeți că suntem pro-americani pentru că avem guvernare de Dreapta? Și Putin e de Dreapta, prieteni.

În acest, se fac toate eforturile pentru ca România să nu mai fie o țară pro-americană, iar acest lucru să se întâmple, dacă se poate, pe parcursul tranziției prelungite de Trump.

Citește și: Iohannis abandonează SUA și merge cu China

Ungaria a luat vaccin rusesc. Ungaria e în UE. UE merge spre Est.

Citește și Generalii europeni îl vor pe Trump președinte.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca