România Militară

România Militară

Suntem în plină pandemie, la 10.000 de cazuri pe zi, nu avem voie să ieșim din case seara, dar facem PARADĂ MILITARĂ.

Hai Biden, mai repede, să dai înapoi România oamenilor!

Acum România e condusă de generali, nu de civili!

Presa e plină de locotenenți-colonei, nu de civili!

În toate instituțiile sunt oameni care au primit livretul militar cadou de ziua lor, ca Anca Alexandrescu (de ce trebuia să aibă livret militar consilierul Vioricăi Dăncilă, că asta era Anca Alexandrescu?)!

Hai liberare, hai civilie!

Hai libertate, te aștept să vii!

P.S. Și nu mai scoateți militarii din case, ca să-i îmbolnăviți! Manifestațiile sunt interzise, petrecerile seara sunt interzise, e interzis să ieși pe strada după ora 21, dar militarii îi scoateți în grupuri mari la repetiții nesfârșite pentru paradă. Și pe 1 decembrie, la parada propriu-zisă. Nu-i mai îmbolnăviți, că sunt și ei oameni!

Nu mai faceți parade când gem spitalele de bolnavi, știm că sunteți toți militari! Arătați puțină decență!

Iar banii pentru paradă dați-i studenților și rezidenților de la Medicină, care vor intra în aceste zile în saloanele COVID ca să ajute. 2.500 de lei pe lună e o bătaie de joc!

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca