Ce credeți că se va întâmpla pentru că Trump refuză să plece?

Ce credeți că se va întâmpla pentru că Trump refuză să plece?

Ce s-a întâmplat când s-a anunțat victoria lui Biden? Pfizer a anunțat un vaccin 90% eficient.

Ce se va întâmpla acum, că Trump refuză să plece, schimbă șeful Pentagonului și alți oameni din poziții-cheie militare cu oamenii lui (mișcări de război)?

Se va intensifica, s-o numim așa, criza coronavirusului. Va continua atacul. Cum era de așteptat, de altfel, că dacă nu cedează reduta, continuă bombardamentul.

Noi, din lanul de porumb, îi trimitem mesaje de încurajare lui Trump. Și icnim din rărunchi că suntem bombardați mai rău. Nu asta a făcut mereu românul?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca