Nu s-a terminat al Treilea Razboi Mondial

Nu s-a terminat al Treilea Razboi Mondial

Acum nu s-a terminat al Treilea Razboi Mondial. Nu asta a fost. A fost Războiul din Vietnam. Acum s-a terminat Războiul din Vietnam (Unde Vietnam a fost UE).

Ne vom întoarce în anii 70. Cei care aveau 20 de ani atunci, sunt cei care vor lua decizii acum.

Ne vom întoarce în anii 70, adică în acea vreme de schimbări și libertate care s-a simțit chiar și în România.

O veme de înnoire, o vreme a solidarității umanului. O vreme în care oamenii mergeau la Woodstock, nu în armată.

Make love not war.

Solidaritatea, umanul înving uniformele.

E timpul ca soldații, răniții, toți cei care au plecat ca să lupte într-un război fără sens, care nu era al lor, să se întoarcă la familii.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca