Dacă câștiga Trump

Dacă câștiga Trump

UE depășea Statele Unite. Mai întâi economic, apoi și militar. Putin a zis zilele trecute că marile puteri ale mapamondului nu mai sunt SUA și Rusia, ci Germania și China. Prin victoria lui Biden, SUA și-a reafirmat dorința de a se relansa în lupta pentru supremație globală.

Urmăriți ce se va întâmpla în Belarus. Acum s-a aglomerat masa și toți au cuțite și furculițe.

Vestea bună este că după victoria lui Biden, lupta pentru supremație nu se va duce militar și va fi, în final, o lume în care vor cădea toți la pace. Împăcați cu porțiile pe care le va avea fiecare. Fratern. Fără dictatori.

Eu voi continua să vă informez ca și până acum.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca