Cum explicați asta?

Cum explicați asta?

Franța a înregistrat 52.010 de noi cazuri în ultimele 24 de ore.

52.010 de noi cazuri.

A avut 10.000 de cazuri în septembrie, după ce masca devenise obligatorie pe toate străzile, apoi a ajuns la 35.000 de cazuri, pe 15 octombrie. Apoi francezii au fost închiși în case seara. Apoi Franța a ajuns la peste 50.000 de cazuri. În 10 zile, s-au adăugat 17.000 de cazuri pe zi, celor 35.000 care erau deja. Cu masca obligatorie pe toate străzile, cu francezii închiși în case după ora 21. Sâmbătă au avut 45.422 cazuri, iar duminică, adică după o zi, 52.010.

Cum explicați asta?

Minți luminate ale națiunii, cum explicați asta?

Kim Jong Un spunea acum câteva zile că dinspre China vine un nor mare de praf plin cu COVID 19 și le-a cerut tuturor locuitorilor din Phenian să nu iasă din case.

Hahaha. Ce dement

Totuși, cum a ajuns Franța la peste 50.000 de cazuri, în doar 10 zile, de la 35.000 de cazuri, cu mască obligatorie pe toate străzile și cu oamenii închiși în case de o săptămână?

Cum?

Masca e eficientă, oamenii sunt închiși seara în case. Cum?

Un posibil răspuns, aici.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca