Nu vom mai avea voie să ieșim seara din case

Nu vom mai avea voie să ieșim seara din case

România a urmat mereu exemplul Franței, când a luat măsuri restrictive (uneori au fost citate și greșit de Iohannis). Miercuri, la TF1, președintele Franței, Emanuel Macron, va anunța noi măsuri restrictive, printre care interdicția de a părăsi domiciliul seara. Nu se știe încă ora, dacă va fi după 20, 22 sau 23. Vom afla azi.

Așa cum am scris aici, urmăriți ce se întâmplă în Franța, pentru că noi ne inspirăm mereu din modul lor de reacție la COVID.

Anunțul lui Macron care se va face la ora 19.55, ora Franței, la televiziunea națională franceză, va fi probabil știrea serii și la noi.

Și, cel mai probabil, peste câteva zile, vom fi închiși în case seara și noi.

Și se va spune: uite, așa au făcut și francezii. Că pe noi ne conduc cei care au copiat sau falsificat diplome, nu oameni creativi, inteligenți care pot găsi soluții proprii.

P.S. Bâlbâiala cu indice 3, nu e indice 3 confirmă ce am scris în ultimul paragraf

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca