Când vom intra în lockdown total

Când vom intra în lockdown total

Pe 7 decembrie. Până atunci vor fi restricții locale, pe focare, se vor mai închide  instituții, cum sunt Mall-urile, salile de sport etc. Dar nu se va intra în lockdown total.

Alegerile ne vor da libertate. După 7 decembrie vom intra în lockdown total. Vor fi peste 20.000 de cazuri pe zi, vor fi mai multe cazuri grave decât capacitate de testare (asta se întâmplă și acum, dar multe nu sunt grave, deci oamenii nu se testează), virusul va câștiga mult în virulență, el este cel mai virulent între 3 și 6 grade, ajutat și de umezeală și de faptul că oamenii vor petrece mai mult timp împreună în interior, nu în exterior, cum se întâmplă acum, va exploda.

Deci, previziunea mea este lockdown total pe 7 decembrie.

Urmăriți ce se întâmplă în Franța. Și guvernanții fac asta.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca