Peste 35.000 de cititori în două zile

Peste 35.000 de cititori în două zile

Felicitări români frumoși!

Felicitări celor peste 35.000 de oameni care au citit acest articol în 48 de ore (și continuă să-l citească). Ei sunt un semn că România profundă, România adevărată, cea pe care o iubim atât de mult, cea care ne-a dat viață, încă există. Vă felicit, VĂ MULȚUMESC (am simțit în multe comentarii sentimentul acela de cald, de frate român, din Rebreanu). Mi-ați dat un val cald de Românie aceea frumoasă și vă mulțumesc pentru asta. O îmbrățisare de la țară-mamă. O voi întoarce.

Le mulțumesc și postacilor care au trolllat articolul meu cu înjurături, insulte, jigniri. Ei mi-au arătat că am avut dreptate cu ce am scris în acest articol, am avut dreptate când am scris că România devine un loc în care poți să vorbești liber din ce în ce mai puțin și în curând va fi un loc unde nu vei mai putea vorbi liber deloc.

Pe mine Revoluția m-a prins la 17 ani, deci știu exact valoarea libertății de exprimare. NU vreau să o pierdem niciodată. E cel mai de preț bun câștigat în decembrie 1989.

Să nu-i lăsăm să ne-o ia. Toți gândacii-postacii care revin acum, nostalgici după 1989, care cred că te pot face să taci dacă te acoperă cu noroi, chiar dacă noul cuib se numește USR, PNL sau PSD, vor primi lumină din partea mea. Vă voi devoala mereu. Azi, să-l devoalăm pe Ion Dinulică Valeriu, cont fals, care mi-a trollat postarea cu 11 comentarii – a postat comentarii cu injurii și insulte la toate comentariile apreciative de la postarea mea. Să-l dăm de gol, el este . 

Îi dau de gol și pe ceilalți.

Să-i dăm de gol și să mergem înainte. Vă invit, așa cum m-am bucurat eu, să vă bucurați și voi de neașteptata revărsare de căldură din partea României. Revărsată de cei peste 35.000 de dragi cititori ai acestui articol (acum sunt deja peste 40.000). Vă invit să vă așezați și voi la masă, cei care mă citiți și să vă bucurați de această lumină caldă.

România încă există. Sub avalanșa imposturii, mai există oameni de calitate. Mă bucur să vă regăsesc 🙂

Mulțumesc

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca