Acum vine nota de plată

Acum vine nota de plată

2.158 de cazuri azi. Plătim deschiderea școlilor.

Vă întreb cu cât vom plăti organizarea alegerilor în plină pandemie?

Cu cât vom plăti setea de putere, ca să nu o numesc lăcomie a celor care sunt deja la putere, dar își doreau și mai multă putere?

Important: plata este sănătatea noastră.

Și plătim cu sănătatea noastră, setea de înavuțire a celor care…..ar trebui să ne reprezinte. Pe mine ar trebui să mă reprezinte cineva care are grijă de sănătatea mea, nu cineva care îmi distruge sănătatea, ca să câștige bani.

Asta au ajuns politicienii din România azi: niște indivizi, că oameni nu sunt, care se hrănesc din sănătatea noastră. Sunt dispuși să ne îmbolnăvească, să ne distrugă fizic, ca să câștige ei bani.

Astfel de indivizi se numesc căpușe.

Asta sunt acum politicienii: căpușele celor care-i aleg.

Problema este: cât vom mai putea plăti? Azi s-a depășit pragul de 2.000 de cazuri. Cât vom mai putea plăti?

Și de ce trebuie să plătim noi pentru bunăstarea lor? Nu ar trebui să fie invers??

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca