Germania curtează din nou SUA

Germania curtează din nou SUA

După ce Germania începuse să curteze, ca o amantă tinerică, China și Rusia, a fost adusă la ordine.

Așa cum am scris în data de 24 iulie, India este coronavirusul pregătit de SUA pentru China. Adică SUA au început să sprijine puternic India, ca să necăjească China, practic este un coronavirus băgat cu insistență în coasta Chinei.

Provocări la granița cu China sprijinite de SUA, sprijin militar din partea Franței, toate pentru a contracara ofensiva coronavirusul în SUA. Ofensivă considerată chinezească de americani și nu putem să-i contrazicem. Așa cum scriam aici, China și-a revenit cel mai devreme din criza coronavirusului și a tratat ofensiv Uniunea Europeană și nu numai.

Germania, ca o amantă tinerică, cum spuneam, a anunțat prea repede (pe 30 mai) și prea frivol, că părăsește SUA și merge cu China. Și Iohannis, ca un amant tinerel a anunțat că părăsește SUA și merge cu Germania și cu China. Eu am scris atunci, că Iohannis nu ar trebui să subaprecieze capacitatea de revenire al Statele Unite, care și-au revenit și după Pearl Harbour.

Iar Statele Unite și-au revenit. Mai întâi au retras trupe din Germania, apoi au aprins revolta în Belarus, au negociat ca la Ialta cu Germania, căreia i-au oferit o prăjitură imensă rămasă după plecarea lui Putin, în schimbul renunțării la China și la revenirea în căsnicia americană. Care durează de ceva vreme, adică de la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, dată de la care staționează trupe americane în Germania.

Iar Germania a luat furculița și a început să se înfrupte. L-a luat pe Navalnîi, un mod gentil de a-l îndepărta pe Putin, dându-i senzația că vrea să-l ajute și a ANUNȚAT CĂ SPRIJINĂ, LA RÂNDUL EI, INDIA, ALĂTURI DE STATELE UNITE ȘI ÎMPOTRIVA CHINEI. 

Germania sprijină India. China și coronavirusul ei se chircesc surprinse de această ofensivă. Tot așa cum japonezii au fost surprinși să constate că dupa nimicirea flotei americane de la Pearl Harbour, americanii au pornit din nou pe mări și oceane în ofensivă.

Chiar nu merită să-ți iei următorul Huawei. Decât dacă din România spre Est vrei s-o iei.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca