Vrem asigurări că România nu va intra în lockdown după alegeri!

Vrem asigurări că România nu va intra în lockdown după alegeri!

Vrem asigurări din partea guvernului că România nu va intra în lockdown după deschiderea școlilor și după alegeri! Israelul a anunțat că va intra în lockdown, de pe 18 septembrie, pentru că a ajuns la 4.000 de cazuri pe zi. Noi suntem aproape de 1.500, deci putem foarte ușor să ajungem și noi la 4.000.

Vrem asigurări ferme că România nu va intra în lockdown dacă se va dubla sau tripla numărul de cazuri pe zi, vrem să știm la ce riscuri ne expunem pentru că trimitem copiii la școală și pentru că participăm la vot!

În acest moment ni se cere un fel de vot în alb – trimiteți copiii la școală, veniți la vot și….vom vedea ce va fi.

Nu. Nu vom vedea ce va fi.

Ne spuneți clar care sunt riscurile și ce ne așteaptă în cel mai negru scenariu.

Ca să decidem dacă facem sau nu ce ziceți voi. Informați și în cunoștință de cauză.

Încă nu e dictatură în România, să urmăm orbește, ca niște kamikaze, un drum care ne poate duce, de unde am plecat, în primăvară.

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca