Navalnîi: Germania suspectează că un agent FSB sau alt ofițer al serviciilor secrete rusești ”i-a pus picături de otravă în ceai sau au aplicat-o pe suprafața ceștii”

Navalnîi: Germania suspectează că un agent FSB sau alt ofițer al serviciilor secrete rusești ”i-a pus picături de otravă în ceai sau au aplicat-o pe suprafața ceștii”

Ziarul german Die Zeit, citat de Hotnews, scrie că autoritățile germane au ajuns la concluzia că un agent FSB sau alt ofițer al serviciilor secrete rusești i-a pus lui Navalnîi picături de otravă în ceai sau au aplicat-o pe suprafața ceștii. Așa cum am scris acum multă vreme pe blog, otrăvirea lui Navalnîi nu este opera lui Putin, ci a unei facțiuni a FSB care dorește schimbarea lui Putin, democrație în Rusia, încetarea sancțiunilor economice, prosperitate și UE. 

E interesant că tocmai Germania, aliata lui Putin, îl va da jos pe Putin. Nu ar fi prima oară, germanii au atacat rușii și în al Doilea Război Mondial, după ce semnaseră un pact de neagresiune. 🙂

Citește și De ce nu-l mai vor europenii pe Putin

Așa cum am scris din 20 august, otrăvirea lui Navalnîi este semnalul începutului Revoluției din Rusia. Urmăriți ce se va întâmpla. Începe. Magma urcă spre vârful vulcanului și se simt cutremurele 🙂

De ce e important ce se întâmplă în Rusia pentru România? Pentru că România este în continuare în sfera de influență a Rusiei, este în continuare o destinație favorită de vacanță a agenților de de influență ruși și un factor de dinamizare al pieței imobiliare de lux, pentru că-și cumpără vile în jurul Bucureștiului. Mai ales după Deveselu, au gemut avioanele de contigente de agenți ruși deversate în România.

Ce se întâmplă în Rusia va influența extrem de mult ceea ce se întâmplă în România. În România există două tipuri de agenție pro-ruși: cei recrutați înainte de 1989, care fac parte și acum din structuri importante ale statului și cei cumpărați după. Mulți dintre cei cumpărați după se manifestă vocal împotriva Rusiei, pentru că este cea mai bună acoperire. Dar pe subiectele importante, pe temele importante, când se dă ordin de zi pe unitate, spun ceea ce trebuie.

Revoluția din Rusia va însemna și democratizarea, ÎN SFÂRȘIT,  a României. România nu este, încă o democrație, tocmai din cauza dictaturii de la Est. Este o mimare a democrației, nu o democrație reală. Revoluția din Rusia ne va elibera și pe noi. Se vor elibera birourile învechite, cu mobilier din lemn masiv, vor dispărea cinele până la răsărit din restaurante de la marginea Capitalei care cresc colesterolul, vor dispărea teancurile de bani și vom plăti cu cardul 🙂

Revoluția din Rusia va aduce adevărata Revoluție din România.

De aceea e important ce se întâmplă acolo. Cred că merităm toți să trăim după Revoluție, mai ales după ce ne-am păcălit toți după pseudo-Revoluție.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca