Când va exploda Băsescu?

Când va exploda Băsescu?

Băsescu deocamdată stă retras. Cu siguranță va exploda, adică va ieși la atac. Nu împotriva Gabrielei Firea, care i-a arătat că are kryptonita, adică pe Petre Roman (așa cum am scris aici), care știe despre Băsescu lucruri pe care le vom afla și când vom afla de ce n-au mai candidat Crin Antonescu și Emil Constantinescu la președinție. Sau mai repede, dacă o atacă decisiv pe Firea. Deci el îl va ataca zdravăn pe Nicușor Dan. De aceea mesajele lui Nicușor Dan acum sunt: nu vă bucurați încă, nu am câștigat, încă.

Sub apa mâloasă se află un crocodil: Băsescu.

Care acum pur și simplu negociază. Va primi suficient de mult încât să nu mai iasă la atac?

Opinia mea este că orgoliul său este mai mare decât orice ar primi. Și va ieși la atac numai ca să le arate tuturor că e Băsescu. Că mai are putere. Ceea ce-i va ține pe toți cei care vor să spună adevărul despre el, la distanță (așa cum am scris aici).

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca