Dă-ți demisia, Bode!

Dă-ți demisia, Bode!

Ce mai aștepti? Să venim noi să-ți descleștăm mâinile încleștate cu disperare de fotoliu?

Interlopule! Asta înseamnă politica românească azi: niște oameni care vor să ajungă la putere, adică la sursa banilor publici, fără să le pese de legi. Să devii politician azi este un mod de a fi interlop la costum. Cu girofar și 4X4.

Bode, tu ne arăți un singur lucru. Că ciuma nu e roșie. E galbenă, e în toate culorile pământului.

Iar voi, cu toate minciunile, că dormeai în mașină, că nu știai ce face șoferul arătați ceea ce ne-ați arătat și în pandemie (și ne arătați în continuare): că sunteți niște mincinoși lași, fără responsabilitate.

Atât. Mă întreb ce se gândesc cei doi turiști polonezi care au fost accidentați grav de un ministru care depășea pe linie continuă.

Că la Est e rău.

Da, la Est e rău. Și știți de ce? Pentru că noi suntem proști și îi urcăm la fiecare patru ani în 4X4 cu girofaruri.

P.S. Iohannis spune că ministrul nu are nicio vină, pentru că era pe bancheta din spate.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca