Școlile se vor deschide de la 1 octombrie. De ce?

Școlile se vor deschide de la 1 octombrie. De ce?

Premierul Ludovic Orban a anunțat că școlile se vor deschide de la 1 octombrie, nu de pe 14 septembrie, iar săptămânile de școală dintre 14 – 30 septembrie se vor face online. De ce?

Pentru că dacă s-ar deschide școlile pe 14 septembrie ar exploda numărul de îmbolnăviri și nu s-ar mai organiza alegeri pe 27 septembrie (așa cum am scris aici).

Așa că deschid frumos școlile pe 1 octombrie, după alegeri. După alegeri, potopul.

Putem să și murim după alegeri, nu-i mai interesează. Ei vor sta frumos, ancorați în noile scaune.

Citiți și articolul: Școala ar trebui să continue online. Am avut dreptate.

Citește și Franţa coronavirus: 22 de şcoli închise, după doar 3 zile de cursuri

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca