02.09.2020. Știri comentate

02.09.2020. Știri comentate
  1. Un tribunal din Germania a hotărât că cei care nu cred în COVID pot fi numiți COVIDIOȚI, fără ca acest cuvânt să fie o insultă. Pe același principiu, cei care cred ce spune Dana Budeanu, pot fi numiți BUDIOȚI.
  2. Există dovezi că Navalnîi a fost otrăvit cu o substanță toxică militară. Ceasul lui Putin sună cu 20 de ani mai devreme decât se aștepta.
  3. Ministrul Transporturilor se deplasa pe contrasens cu sirenă. De ce este vinovat SPP-istul de la volan? SPP-istul se grăbea sau ministrul? Ministrul era în misiune? În ce misiune poate să fie Ministrul Transporturilor?
  4. PSD propune 2.000 de lei indemnizație pentru profesori. Îngrozitor! Cum să le dăm profesorilor indemnizație de 2.000 de lei? Ce sunt profesorii, altceva decât Cenușăresele națiunii? Învață, predau, fac numai lucruri inutile. E vina lor că s-au făcut profesori, în loc să se facă interlopi și să facă grămezi de bani. Și cea mai virulentă împotriva indemnizației pentru profesori este Revista 22. Care era revista intelectualilor. NU mai e.
  5. Unul dintre cei mai profesioniști și competenți ofițeri de politie a fost trimis în Siberia, adică la Harghita. Asta au urmărit interlopii cu tot ce au făcut legat de acel video. Au mai scăpat de un polițist bun. Se numește bridge. Iar ei sunt buni și la bridge, nu numai la barbut.

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca