Rusia: mii de oameni în stradă împotriva lui Putin

Rusia: mii de oameni în stradă împotriva lui Putin

Mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în oraşul Habarovsk din Extremul Orient din Rusia pentru a protesta față de modul în care preşedintele Vladimir Putin gestionează o criză politică regională şi presupusa otrăvire a celui mai vocal critic al său, Alexei Navalnîi, relatează Reuters, citată de Hotnews.

Așa cum am scris aici, după Lukașenko urmează Putin. Și, așa cum am scris aici, otrăvirea lui Navalnîi a fost scânteia menită a aprinde revolta și nu a fost opera lui Putin, ci a unei facțiuni din FSB care vrea căderea lui.

Și va pica. Braț la braț cu Lukașenko. Apoi schimbarea se va muta în China.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca