Începe și în Rusia

Începe și în Rusia

Așa cum scriam aici, după Lukașenko, va pica Putin.

Începe.

Azi a apărut știrea că Navalnîi, liderul opoziției ruse, a fost otrăvit. În avion. I s-a pus ceva în ceai. Informație care are menirea să sădească emoție. De la emoție pornește tot.

La vecini e petrecere, începe să se audă și în casa vecină muzica. Ca să se ridice lumea de pe canapele și să înceapă să danseze.

Nu comentez dacă Navalnîi a fost otrăvit sau nu, dacă a fost otrăvit de Putin sau nu.

Doar constat. Începe și la Putin. Așa cum eu am scris din 15 august.

Încă o dată, cei care au subestimat capacitatea de revenire a Statelor Unite, vor pierde. 

Citiți și articolul: Trump, Putin și Xi Jinping vor pleca

Update: interesant de citit

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca